Zprávy & tiskové zprávy

AlbisTech - efektivní energetika bez práce

AlbisTech - efektivní energetika bez práce

Jan Svoboda, ředitel společnosti AlbisTech s.r.o. - 20.02.2018 (přečteno 2874x)

Tým společnosti AlbisTech s.r.o. působí v energetice desátým rokem a po celou dobu se držel zásady nevyvíjet produkty jen “pro” distributory, ale ruku v ruce “s” nimi. Tento přístup dal vzniknout celé řadě praktických a chytrých řešení, která zejména šetří rutinní typy činností pracovníků oddělení distribucí energie a v podobě komplexního informačního systému NEST OF ENERGETICS, NEO, (http://albistech.com/cs/#neo) nyní pokrývá celý životní cyklus dat v distribuci (tzv. ePLM, energetický product lifecycle management) a život manažera distribuce je tak opravdu bez práce.

Technický ředitel společnosti, Jan Svoboda, na konkrétních uživatelích a reálných datech představí řešení komplexního zpracování procesů spojených se správou lokálních distribučních soustav. Informační systém NEO je koncipován jako autonomní systém poskytující funkce nahrazující lidskou práci, od sledování naměřených hodnot odběru a dodávky energie, přes hlídání stavu a kvality sítě, až po automatické vyhodnocování, reporty a fakturaci koncovým odběratelům. Díky použité vysocevýkonné technologické platformě je schopen obsluhovat libovolné počty odběrných míst, ve čtvrthodinovém vícekanálovém profilu, s plnou historií dat a v reálném čase.

Další informace a podrobnosti k efektivní energetice bez práce uslyšíte od Jana Svobody, ředitele společnosti AlbisTech s.r.o.  ve středu 11. dubna 2018 na semináři Energetické úspory v malých a středních podnicích.

 

AlbisTech s.r.o.

Michelská 29/6
140 00 Praha 4
Česká republika
Tel.:+420 606 471 589
info@albistech.com

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show