Zprávy & tiskové zprávy

Jak vidí letošní ročník Ing. Petr Havelka z ČAOH?

Jak vidí letošní ročník Ing. Petr Havelka z ČAOH?

Petr Havelka - 24.04.2015 (přečteno 2419x)

Pozitivně hodnotím jak místo a prostory, ve kterých konference proběhla, tak zejména program, zvolená témata a obsah prezentací jednotlivých řečníků. V tomto smyslu hovořím o části konference týkající se odpadů a jejich využití, které jsem se zúčastnil a kde jsem se zájmem sledoval všechny prezentace.

Zvlášť pozitivně hodnotím velmi kvalitní a smysluplnou provázanost jednotlivých témat a uspořádání prezentací. Z oblasti energetického využití odpadů a paliv z odpadů zde byly podány informace jak z legislativy, z očekávaného vývoje v rámci státu, tak ze sféry podnikové.

Byly zde podány i zcela nové informace z ekonomiky možných variant i z praxe provozu vybraných zařízení. Ohledně výroby paliv z odpadů (TAP) a jejich využití byla podstatná přednáška o pozitivních zkušenostech z Německa. Velmi podstatná také byla přednáška v odpoledním bloku od společnosti Valmet – světového výrobce kotlů k využití TAP a systémů čištění spalin, která jednoznačně podpořila data a zkušenosti prezentované v rámci přednášce ČAOH ohledně studie k jednotlivým variantám uplatnění odpadů a paliv z odpadů (TAP) v energetických zdrojích v ČR.

Česká asociace odpadového hospodářství

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show