Zprávy & tiskové zprávy

Snížení spotřeb energií u chlazení a vytápění díky kapalině?

Snížení spotřeb energií u chlazení a vytápění díky kapalině?

GB Energy - 22.03.2017 (přečteno 2189x)

Hydromx® je revoluční teplonosná kapalina, využívající Nano-Thermo™ technologii. Hydromx® obsahuje nanočástice, které jsou suspendované ve stabilním stavu pro zvýšení rychlosti přenosu tepla ohřevem, nebo odběrem tepla z Nano kapaliny a to vždy s přenosem energie v kratším čase při podstatně nižší spotřebě (energie).

NanoThermo™ technologie Hydromx® zvyšuje množství přeneseného tepla/chladu. Bez ohledu na zdroj energie nebo účinnost kotle nebo chladícího zařízení, Hydromx® zlepšuje účinnost celého systému efektivnějším přenosem energie a tím snižuje spotřeby energií až o 35%.

Hydromx® v topných systémech zkracuje celkový provozní čas vašeho systému rychlejším a účinnějším přenosem energie s průměrným zvýšením produktivity o 29 % a snížení spotřeby paliva.

U chladicích systémů je přenos tepla Hydromx® v porovnání s vodou o 35% rychlejší. To znamená přenos stejného množství chladu za kratší čas práce kompresoru.

Nano kapalina Hydromx® má specifické složení ochrany před velmi nízkými teplotami ( -61 °C) a pracovní rozsah do +116°C , ochranu proti korozi, brání vzniku vápenných usazenin a řas v systému.

Je certifikovaná podle schvalovacího schématu chemických inhibitorů BuildCert pro proti korozi kovových a plastových dílů a předcházení vzniku usazenin v systémech, zvláště v kotlích a na výměnících.

Garance na Hydromx® je 15 let s tím, že prodlužuje životnost zařízení a snižuje náklady na údržbu.

Hydromx® je jedním z nejzelenějších projektů světa. Certifikace LCA a EPD , které jsou udělovány nezávislými zkušebními a schvalovacími organizacemi, jasně ukazují, že Hydromx® snižuje emise CO2 v porovnání s vodou o 25 %. Zprávami LCA a EPD bylo potvrzeno, že Hydromx přispívá k nové normě LEED v. 4 ve třech různých bodech jako environmentální a udržitelný roztok.

Hydromx® je první komerční Nano kapalina, která je ověřena praxí a je to přenosové médium budoucnosti.

 

Další podrobnosti a detaily uslyšíte
ve středu 12. dubna 2017 na konferenci
Průmyslová energetika od Petra Marka z GB ENERGY HOLDING s.r.o.

Zpět

Další články:

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show