Energetické zdroje

Landis a Gyr - 27.02.2017 (přečteno 1960x)

Společnost Landis+Gyr již více než století pomáhá energetickým společnostem využívat výhod technologií a inovací, plnit požadavky a lépe využívat energii. Naše měřidla a řešení podporují energetické společnosti a koncové zákazníky v efektivnějším využívání energie, snižování energetických nákladů a udržitelném využívání zdrojů.

Naše společnost neustále vyvíjí nová technická řešení, která reagují na požadavky zákazníků a přehledně jim zpracovává naměřená data včetně možnosti další analýzy a porovnání s historií. V rámci našich komplexních služeb, zejména v oblasti energetických zdrojů, jsme pak schopni posoudit stávající stav a navrhnout optimální řešení, jejich realizaci včetně možnosti financování, a to v různých modelech spolupráce.

• Monitoring toků energií, bilance a analýza dat.
  • Poradenství a studie v oblasti energetických zdrojů, posouzení možných technických řešení, technickoekonomické zhodnocení, optimalizace provozu a nákladů.
  • Realizace navržených opatření včetně financování s ohledem na stabilizaci ceny tepelné energie.
  • Využití odpadního tepla z technologických procesů, diverzifikace palivové základny, kombinovaná výroba elektřiny a tepla.
  • Modernizace a ekologizace stávajících zdrojů s respektováním platné legislativy.
  • Provozování energetických zdrojů a zajištění dodávek tepelné energie.

Více uslyšíte od Ing. Richarda Schenka
ve středu 12. dubna 2017 na konferenci