Zprávy & tiskové zprávy

Informační systém HELIOS od Asseco Solutions

Informační systém HELIOS od Asseco Solutions

Asseco Solutions - 12.04.2016 (přečteno 1828x)

Asseco Solutions, a.s. – informační systémy HELIOS, řešení pro váš obor. Asseco Solutions, a.s., je největším producentem podnikových nformačních
systémů na českém a slovenském trhu. Softwarová řešení z jeho produkce jsou distribuována i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů pro organizace všech velikostí. Produktové portfolio, kromě základních modulů a funkcionalit, nabízí též řešení pro jednotlivé oblasti podnikání, tzv. „oborová řešení“.

Ta jsou určena pro nejširší spektrum podniků, zabývajících se výrobou, obchodem či službami, včetně produktů pro oblast veřejné správy. Asseco Solutions nabízí také specializované řešení pro oblast energetiky a teplárenství. Všechny produkty HELIOS jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských programů. Asseco Solutions je nositelem certifikátu kvality ISO 9001:2008 a je členem nadnárodní skupiny ASSECO Group. Obrat Asseco Solutions za rok 2015 činil 451,1 mil. Kč.
www.helios.eu
 

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show