Zprávy & tiskové zprávy

Inteligentní systém EKOREG – BXC

Inteligentní systém EKOREG – BXC

Ing. Pavel Kocián - 23.03.2016 (přečteno 3140x)

Inteligentní systém EKOREG – BXC je systém pro dokonalou optimalizaci tepla  nejen v bytových domech, ale i v objektech příspěvkových organizací měst, zdravotnických zařízení apod.

Již jeho předchůdce EKOREG – BX za svou šestnáctiletou existenci ušetřil vlastníkům nemovitostí desítky milionů korun. Poslední vývojová verze EKOREG – BXC se v loňském roce dočkala ocenění odborné veřejnosti, kdy byl tento systém v soutěži E.ON-ENERGY GLOBE AWARD ČR 2015 nominován na Ekologického Oskara a v silné konkurenci se celkově umístil na prestižním 2. místě v kategorii Firma.

Jedná se o systém pro dokonalou optimalizaci dodávky tepla, který umožňuje maximální využití potenciálu již zateplených objektů, ale navíc je vhodný i pro nezateplené domy.

Výrazně snižuje náklady na vytápění a omezuje odběrové špičky v průběhu vytápění. Odstraňuje hlučnost v otopných soustavách a zabraňuje nespravedlnosti při rozúčtování tepla v bytových domech, omezením efektu vytápění stoupačkami.

Návratnost investice do tohoto systému se běžně pohybuje v délce 2-5 let a v porovnání se zateplením jsou jeho investiční náklady pouze ve výši 3% - 5% nákladů za zateplení.

Lze ještě ušetřit náklady na vytápění v již zateplených objektech?

Jak předejít zvýšeným platbám za teplo v souvislosti s novou vyhláškou č.269/2015 o rozúčtování celkových nákladů za teplo?

Proč zateplení řeší jen část problémů a jak zvýšit potenciál úspor v již zateplených objektech?

Příklady z praxe i s informacemi o dosažených úsporách v konkrétních objektech, to vše a mnoho dalšího se dozvíte na přednášce konference Energetické úspory v malých a středních podnicích 14. dubna 2016 v 10.25 hod.

Těšíme se na diskusi s Vámi

WILKOP-trade spol. s.r.o.

 

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show