Zprávy & tiskové zprávy

Elektromobilita a inovativní využití OZE a Akumulace energie.

Elektromobilita a inovativní využití OZE a Akumulace energie.

- 07.03.2018 (přečteno 2251x)

ASOCIACE ELEKTROMOBILITY A INOVATIVNÍCH TECHNOLOGIÍ, z.s. se v rámci svých aktivit soustřeďuje na akceleraci témat z oblasti jak elektromobility, tak inovativních technologií z oblasti energetiky s cílem transformace elektromobility na čistou mobilitu.

V rámci přednášky, která se bude konat 11. dubna 2018 během konference Energetické úspory v malých a středních podnicích, představí zástupci Asociace témata jak z oblasti Akumulace energie, tak Elektromobility.

V oblasti Elektromobility: Inovativní řešení nabíjení elektromobilů na páteřní dopravní síti, Technologie rychlonabíjení elektromobilů ve standardu 100 kW a více, Zavádění flotil elektromobilů v podnicích, Změna pohledu na dopravu ve městech prostřednictvím elektromobility a autonomní mobility.

V otázce Akumulace energie: Nové technologie bateriových článků na bázi lithia, Aplikace technologie pro MSP a rodinné domy včetně konceptu mikrosítí (včetně aplikace elektromobility systémem V2G), Pilíře využití akumulace energie, Systémová integrace jako platforma moderní energetiky.

Další informace a podrobnosti k Elektromobilita a inovativní využití OZE a Akumulace energie uslyšíte od zástupce , ředitele společnosti AlbisTech s.r.o.  ve středu 11. dubna 2018 na semináři Energetické úspory v malých a středních podnicích.

Křižíkova 237/36a
186 00 Praha 8-Karlín 
Tel.: +420 608 644 933 
E-mail:ae@aemo.cz
http://www.aemo.cz/​ae@aemo.czae@aemo.cz

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show