Zprávy & tiskové zprávy

Teplárenské dny nalákaly hlavně vrcholový management

Teplárenské dny nalákaly hlavně vrcholový management

Markéta Fixová - 29.04.2014 (přečteno 2596x)

Hradec Králové – Ve dnech 15. – 17. dubna proběhly v královéhradeckém Kongresovém centru Aldis Teplárenské dny 2014. Letošní ročník svůj program obohatil o nové konference, díky kterým se tato výstava otevřela více pro veřejnost. Odborné konference nalákaly hlavně vrcholový management. Z rozložení návštěvníků tvořil téměř 50 % účastníků odborných konferencí.

„Za úspěch Teplárenských dnů považujeme rozšíření cílové skupiny o veřejnost, tedy obyvatele kraje, která přišla hlavně na výstavu a využila informačního stánku Královéhradeckého kraje ke kotlíkovým dotacím. Zájem o informace byl velký, přijelo na 150 lidí nejen z Hradce Králové, ale i z dalších měst v kraji. Pokud se všichni přihlásí o dotace, budou tvořit zhruba třetinu poskytnutých příspěvků,“ popisuje jednatelka pořadatelské agentury Adéla Trávníčková.

manažerské členění návštěvníků Teplárenských dnů

Nové přednášky nalákaly větší počet návštěvníků z vrcholového vedení

„Největší zájem u vrcholového managementu tepláren a energetických společností vzbudily nové přednášky. Například seminář s názvem Boj o zákazníka v energetice se přesně trefil do potřeb tepláren. Seminář byl velmi praktický a přínosný, zájem o něj předčil naše původní očekávání. Dále manažery zaujaly mimo jiné i konference Energetické využití odpadů nebo Energetické fórum,“ vysvětluje Adéla Trávníčková.

Návštěvnost předčila očekávání

Na Teplárenských dnech měli účastníci možnost navštívit kromě již tradiční výstavy celkem 9 konferencí a seminářů. Nejvíce návštěvníků bylo z oblasti teplárenství, téměř 40 %, dále z energetických společností, zhruba 20 %, a velký zájem nová témata vzbudila u zástupců měst a obcí a správců bytových fondů. „Mé poděkování patří určitě všem vystavovatelům, návštěvníkům, odborným partnerům a mediálním partnerům. Díky nim všem jsme mohli prožít 3 dny plné energetiky a zajímavých témat. Již teď se těšíme na další ročník,“ uzavírá Adéla Trávníčková.

oborové členění návštěvníků Teplárenských dnů 2014

Celá tisková zpráva.

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show