Zprávy & tiskové zprávy

Inteligentní systém pro dokonalou optimalizaci dodaného tepla

Inteligentní systém pro dokonalou optimalizaci dodaného tepla

EKOREG - BXC - 09.03.2017 (přečteno 2644x)

EKOREG – BXC je inteligentní systém pro dokonalou optimalizaci dodaného tepla, který jako jediný na trhu dokáže kvantifikovat tepelný zisk a míru tepelné akumulace v bytových domech, objektech příspěvkových organizací měst a obcí, zdravotnická zařízení apod.

Pokud se konference účastníte pravidelně, již jste se s tímto systémem seznámili podrobněji v loňském roce. Také jste se dověděli, proč tento systém získal vysoké ocenění v prestižní soutěži E.ON-ENERGY GLOBE AWARD ČR 2015.

V naší firmě probíhá kontinuální rozvoj systému EKOREG – BXC, proto již dnes poskytujeme našim zákazníkům zcela novou technologii Visual WEB, která umožňuje vzdálenou správu s on-line dohledem nad řízenými objekty, přes PC, tablet i mobilní telefon.

Držíme také krok s rozvojem technologií chytrých měst (Smart Cities), uživatelům umožňujeme on-line provoz dispečinku a energetický management sledovaných objektů.

Návratnost investice do tohoto systému se běžně pohybuje v rozsahu 2-5 let. Poradíme Vám, jak ušetřit náklady na vytápění v již zateplených objektech a využít tak plně jejich potenciál.

Dovíte se jak EKOREG – BXC šetří náklady ve školských objektech (příklady z praxe). Seznámíte se s technologií Visual WEB a s tím, jak provádět energetický management on-line.

To vše a mnoho dalšího, včetně reálných výsledků a úspor v konkrétních objektech se dozvíte na přednášce 12. dubna 2017 na konferenci Úspory energií nejen v obcích a městech od Ing. Pavla Kociána z firmy Wilkop - trade, spol. s r.o..

Zpět

Další články:

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show