Zprávy & tiskové zprávy

Právní aspekty výjimek z BAT

Právní aspekty výjimek z BAT

Petra Giňová, Frank Bold - 20.03.2018 (přečteno 2363x)

V souvislosti s nedávným přijetím Závěrů o BAT se budou muset všechna velká spalovací zařízení do srpna 2021 přizpůsobit přísnějším emisním limitům. Někteří provozovatelé budou v tomto období žádat o výjimky z emisních limitů spojených s BAT. Příspěvek se zaměřuje na právní úpravu výjimek na české i evropské úrovni. Účastníci konference se dozvědí, jaké podmínky pro udělení výjimky z emisních limitů klade zákon o integrované prevenci a směrnice o průmyslových emisích, jakým způsobem (ne)splnění těchto podmínek posoudit a řádně odůvodnit ve správním rozhodnutí.

Příspěvek je určen pro: zástupci krajských úřadů, měst a obcí, další organizace veřejné správy, odborná veřejnost, provozovatelé

Mgr. Petra Marie Giňová, právnička Frank Bold

Martin kornel, FB advokáti

Petra Giňová se věnuje tématu IPPC, ochrany ovzduší, emisních limitů spojených s BAT a problematice znečišťování ovzduší stacionárními zdroji z pohledu českého a evropského práva. Vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity a politologii na Fakultě sociálních studií. Zkušenosti sbírala též během své praxe na Nejvyšším soudě a na Ministerstvu spravedlnosti.

Další informace a podrobnosti k problematiceprávních aspektů vyjímek BAT od Mgr. Petry Marie Giňové ze společnosti Frank Bold ve čtvrtek 12. dubna 2018 na konferenci Energetické využití odpadů a odpady z energetiky.

Frank Bold
Údolní 567/33
602 00 Brno
http://www.frankbold.org

Zpět

Další články:

Chcete dostat jako první vždy aktuální programy konferencí? Pošlete nám Váš e-mail a my Vám je zašleme.



Odeslat

Váš email nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

nahoru
 
zavřít

Chcete poslat aktuální informace a programy konferencí?

Maximálně 6x za rok Vám do emailu zašleme podrobnosti.




Odeslat

Váš email je u nás v bezpečí, nebude předán 3. osobám, ani 3. stranám.

show